Spel med kattema


Okategoriserade / torsdag, juni 18th, 2020

Som ni vet älskar jag Burmakatter och det är viktigt för mig att lära dig mer om dem. Men jag vill också tipsa dig om att det finns en mängd spel med kattema som du kan roa dig med när du behöver koppla av. Jag brukar gilla att slappna av framför The Sims 4 med expansionspaketet hundar och katter Där kan du skapa människor och deras husdjur. Bygg deras hus och skapa dem sedan från grunden. Välj en katt med ett utseende och en personlighet som passar dig.

Det finns också slots med kattema som du kan satsa på och om du jämför casino kan du enkelt hitta en passande sajt med bra kattspel på. Copy Cats från NetEnt är en av marknadens populäraste slots med kattema och den är verkligen både rolig och spännande att spela på. I spelet hittar du katter med alla möjliga färger och några är glada medan andra är lite surare. Spelet finns tillgängligt både via datorn och mobilen och det finns många coola bonusar att längta efter.

Cats & Cash

Spel med kattema

Cats & Cash är en annan slot med kattema och det är svenska spelutvecklaren Play’n GO som utvecklat spelet. Där stöter du på olika katter och även symboler som föreställer rikedomar och pengar. Du kan aktivera olika bonusfunktioner i spelet, en tar dig till ett lyckohjul som snurras av en uppklädd kattflicka. Du klickar för att stoppa hjulet och får sedan hoppas på en bra vinst. Om du gillar malliga katter och snygga spel bör du prova den här spelautomaten, den är riktigt rolig.

Unika Astro Cat Slot

Om du är trött på slots som är alldagliga och ser ut som alla andra slot bör du testa Astro Cat Slot från Lightning Box. Där hittar du 1 296 vinstvägar vilket ger dig många möjligheter att landa en vinnande kombination. I spelet kan du vinna free spins med låsta wilds, för större vinstchanser. Att spela på slots med kattema är både roligt och spännande, speciellt om du är en kattälskare som jag. Sedan skadar det inte att det finns möjlighet att vinna pengar också.