Vad ska man veta om burmesiska katter?

Välkommen till en sida som är dedikerad till kattrasen burma. Här hittar du all information som är värd att veta om denna fantastiska kattras! Vare sig du är en burmaälskare eller bara vill veta mer kan du vara säker på att hitta det du letar efter här hos oss.

Kattrasens uppkomst

Här på vår sida kommer du hitta information om kattrasen burmas historia, från det att den upptäcktes första gången ända fram tills nutid. Det är en kattras som tros ha sitt ursprung i Thailand där den nämnts i böcker som daterats till 1400-talet. Det finns alltså en lång historia att lära sig från.

Allt om burmor

Detta är som sagt en sida som är tillägnad kattrasen burma. Här kan du läsa om dess historia, utseende och mycket mer. Kanske funderar du på att köpa en burma eller så äger du kanske redan en. Oavsett vilket kommer du ha nytta av informationen du hittar på vår hemsida.

Här kan du hitta fakta om hur du tar hand om en katt av denna ras på absolut bästa sätt och samtidigt lära dig en massa om denna underbara asiatiska kattras. Än en gång hälsar vi dig varmt välkommen till burmakattens härliga värld och vi hoppas du får stor nytta av våra artiklar!